Πισώπλατο χτύπημα από την Άγκυρα στη Μόσχα – προσπαθεί να αντιγράψει τους S-400 (Βίντεο)

στις

Ο Τουρκία έχει σκοπό να αντιγράψει το ρωσικό σύστημα S-400 προκειμένου να παράγει τα ίδια συστήματα αεροπορικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας.

Οι πληροφορίες αυτές εμφανίστηκαν στον τουρκικό Τύπο όταν έγινε γνωστή η άρνηση της Ρωσίας να παραχωρήσει στην Άγκυρα την τεχνολογία αυτού του συστήματος, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν να καταργήσουν τις κυρώσεις στην Τουρκία για την απόκτηση των συγκροτημάτων S-400 και να επιστρέψουν τη χώρα στο πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Τούρκοι παρατηρητές καλούν την ηγεσία της Τουρκίας να δημιουργήσει τα δικά της συστήματα αεροπορικής άμυνας που βασίζονται στα ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400 Triumph.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άγκυρα που το επιδιώκει. Μάλιστα, υπάρχει  το δεδομένο  της προσπάθειας της Τουρκίας να αντιγράψει κινεζικές τεχνολογίες και αυτή τη μεθόδευση το Πεκίνο απάντησε με την πλήρη διακοπή της αλληλεπίδρασης με την Τουρκία σε οποιαδήποτε βιομηχανική και στρατιωτική σφαίρα.

Είναι άλλωστε γνωστό, στους εμπειρογνώμονες, ότι τα ρωσικά συγκροτήματα προστατεύονται αρκετά καλά – οποιαδήποτε παρέμβαση στο έργο τους θα οδηγήσει στο γεγονός ότι αυτά τα συστήματα αεροπορικής άμυνας θα χάσουν τις δυνατότητές τους και δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση των ανατεθέντων καθηκόντων τους.

 Ωστόσο, ο τουρκικός στρατός μπορεί προσπαθήστε να αντιγράψετε μερικά από τα χαρακτηριστικά των ρωσικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας, τα οποία δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία.


The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s