
Σχέδιο Τραμπ αναφέρουν οι New York Times με πάγωμα της ένταξης της Ουκρανίας στο NATO για 20 χρόνια με παράλληλη συνέχιση της ροής εξοπλιστικών προς το Κίεβο. Το έγκυρο αμερικανικό μέσο επικαλείται πηγές κοντά στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο.
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο συγκεκριμένο σχέδιο προβλέπεται η δημιουργία αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης ανάμεσα στους αντιμαχόμενους με βάση την υφιστάμενη γραμμή του μετώπου.
Πληροφορίες από: WSJ / kyivindependent
«Σήμερα, που η κατάσταση στο θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων δεν είναι προς όφελος του καθεστώτος του Κιέβου, η Δύση είναι αντιμέτωπη με μια επιλογή: να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον πόλεμο και να καταστρέφει τον ουκρανικό πληθυσμό ή να αναγνωρίσει την παρούσα πραγματικότητα και να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση», είπε ο Σεργέι Σοϊγκού σε συνάντηση των συμβουλίων ασφαλείας των μελών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών στη Μόσχα, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.
https://platform.twitter.com/widgets.jsShoigu Calls for West to Recognize Ukraine Conflict Realities https://t.co/eHDSa14Exq
— Devdiscourse (@Dev_Discourse) November 7, 2024
Δείτε την ανάλυση:
Ανακάλυψε περισσότερα από Ereunitiko
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αναρτήσεις στο email σας.