Το AASM Hammer είναι συμβατό με διαφορετικά στάνταρ σώματα βομβών (125, 250, 500 και 1000 kg), σύμφωνα με τη Safran.
Πηγή εικόνας: Dassault Aviation

Αναφέρεται επίσης ότι η έκδοση Dassault Rafale F3R που θα παραδοθεί από την Ελλάδα μπορεί να εξοπλιστεί με την καθοδηγούμενη με λέιζερ έκδοση του Safran AASM [Armement Air-Sol Modulaire (Air-to-Land Modular Ammunition)] που παράγεται από την Safran Electronics & Defense . Η αναβάθμιση στο πρότυπο F3R περιλαμβάνει επίσης τους αισθητήρες και τα συστήματα διαλειτουργικότητας των πολεμικών αεροσκαφών Rafale, λέει το τουρκικό defenceturk .

Οι «έξυπνες βόμβες» Hammer – Ένα σύστημα για όλες τις αποστολές κρούσης
Το AASM Hammer είναι συμβατό με διαφορετικά στάνταρ σώματα βομβών (125, 250, 500 και 1000 kg). Αυτόνομο και μη ευαίσθητο στην εμπλοκή, αυτό το οπλικό σύστημα μπορεί να εκτοξευθεί από χαμηλό υψόμετρο, σε ανώμαλο έδαφος, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Safran.

Αυτόνομο και μη ευαίσθητο στην εμπλοκή, αυτό το οπλικό σύστημα μπορεί να εκτοξευθεί από χαμηλό υψόμετρο, σε ανώμαλο έδαφος, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Safran / Πηγή εικόνας: Safran Group

Η εταιρία αναφέρει επίσης ότι σαν διαλειτουργικό και αρθρωτό σύστημα, το AASM Hammer καλύπτει όλες τις τακτικές απαιτήσεις των αεροπορικών δυνάμεων χάρη στα διαφορετικά κιτ καθοδήγησης:

  • INS / GPS
  • INS / GPS / IR
  • INS / GPS / λέιζερ