Πηγή εικόνας: Reuters

Εικονική αύξηση βασικού μισθού κατά… 50,44% (από τις 2.825 στις 4.250 λίρες την επόμενη χρονιά) ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την ώρα που γκρεμίζεται η λίρα ο τούρκος πρόεδρος ζει στη δική του εικονική  πραγματικότητα, ζητώντας από τις επιχειρήσεις να πληρώνουν τους… εργαζόμενους σε λίρες αντί σε δολάρια ή ευρώ. 

«Στη χώρα αυτή εσείς πληρώνατε τους εργαζόμενους σε δολάρια ή σε ευρώ; Δεν χρειάζεται τέτοιου είδους κερδοσκοπικές κινήσεις. Εμείς έχουμε το δικό μας νόμισμα, κι αυτή είναι η τουρκική λίρα. Δεν θα επιτρέψουμε να υποκύψει το νόμισμα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τώρα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και με τη βοήθεια του Θεού σύντομα θα τις ξεπεράσουμε» δήλωσε δε ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένοντας βοήθεια από τον Μεγαλοδύναμο για την καταστροφική του πολιτική…

«Πιστεύω πως με τα νέα μέτρα που θα εφαρμόσουμε τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε σημαντικά βήματα για την αποκατάσταση του κλίματος σταθερότητας και εμπιστοσύνης» πρόσθεσε όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε περισσότερα>>

Δείτε και: