Πηγή εικόνας: ΓΕΕΘΑ

Με τίτλο «Το παζάρι του τρόμου!» και υπότιτλο «‘Ανατρέψτε τον Ερντογάν, δώστε μας την κυβέρνηση, εφαρμόστε αυτόν τον χάρτη’ – Παραεκλογική προετοιμασία: Ο στρατός των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη θα περάσει τα σύνορα – Η ιστορία μας δεν έχει ξαναδεί τέτοια προδοσία!» δημοσιεύεται στην εφημερίδα Yeni Şafak ένα πραγματικά αρρωστημένο άρθρο γνώμης του İbrahim Karagül.

ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Μεταξύ άλλων καταγράφονται τα κάτωθι: Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη και το Ισραήλ, που έλαβαν τη διαβεβαίωση για την «μετά τον Erdoğan εποχή», μετατόπισαν το μέτωπο και την περικύκλωση προς τα δυτικά. Τα νησιά του Αιγαίου έχουν μετατραπεί σε αποθήκες όπλων. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε κράτος φρούριο.

Οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και το Ισραήλ έχουν αρχίσει να συσσωρεύουν όπλα σε τρομακτικό βαθμό σε αυτή τη χώρα. Στο σημείο μηδέν των ακτών μας, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα σύνορά μας, δημιουργούνται στρατιωτικές βάσεις, χτίζονται σωροί. Η στοίβαξη στην Αλεξανδρούπολη είναι καταστροφική για αυτή τη χώρα, είναι προσβολή, είναι μεγάλη απειλή. Ό,τι γίνεται στη γραμμή Ιράν-Μεσογείου, το ίδιο γίνεται και σε Αιγαίο-Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα στην πηγή>>