Η Τουρκία φέρεται να στέλνει μυστικά οπλισμένα drones (UCAV), τύπου TB-2 Bayraktar από την Ανατολική Θράκη στην Ουκρανία για να χρησιμοποιηθούν εναντίον των Ρώσων και φιλορώσων του Ντονμπάς, σύμφωνα με πληροφορίες από το avia.pro που αναδημοσιεύει ο Διονύσης Αντωνέλλος και το sportime.

Η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της Ρωσίας

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Τουρκία στέλνει κρυφά Bayraktar από τον Έβρο στην Ουκρανία, με τις κατασκοπευτικές πτήσεις της Άγκυρας εναντίον των δυνάμεων των Ρώσων και φιλορώσων του Ντονμπάςνα είναι συνεχείς.

Ρωσία: Η Τουρκία στέλνει κρυφά και άλλα οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη TB-2 Bayraktar στην Ουκρανία τονίζει το πρακτορείο Avia.pro. Η Τουρκία άρχισε να εξοπλίζει επιπλέον τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με drones Bayraktar, αναφέρουν οι Ρώσοι.

Δείτε το βίντεο:

Η Τουρκία προσπάθησε να οπλίσει κρυφά τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με επιπλέον επιθετικά drones Bayraktar TB2, μεταφέροντας αυτά τα αεροσκάφη στο έδαφος της Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας το έδαφος και τον εναέριο χώρο της πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Avia.pro, ένα από αυτά τα drones εθεάθη να πετά από αεροπορική βάση κοντά στην πόλη Keshan (Κεσσάνη – Ανατολική Θράκη – Τουρκία) και το βράδυ το drone μπορούσε να παρατηρηθεί πάνω από το έδαφος της Ουκρανίας.

Στην εικόνα που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε την πτήση του τουρκικού επιθετικού drone Bayraktar TB2 πάνω από το έδαφος της Τουρκίας. Ο κωδικός ICAO αυτού του drone 001071 συμπίπτει πλήρως με τον κωδικό ICAO του drone που φάνηκε στην περιοχή Nikolaev μετά από λίγες μόνο ώρες, ο οποίος είναι επίσης τεκμηριωμένος.


Περισσότερα σε: avia-pro

Το είδαμε στο: Sportime