Φώτο: twitter

Μνημόνιο κατανόησης Στρατηγικού Διμερούς Πλαίσιου Ελλάδος – Ηνωμένου Βασιλείου υπέγραψε ο Δένδιας, ο οποίο έγγραψε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Υπέγραψα με την ΥΠΕΞ του Ηνωμένου Βασιλείου Elizabeth Truss Μνημόνιο Κατανόησης για το Στρατηγικό Διμερές Πλαίσιο μεταξύ Ελλάδα & Ην. Βασίλειο ανοίγουν νέο κεφάλαιο στις σχέσεις τους μετά το Brexit & εμβαθύνουν τη συνεργασία τους σε εξ. πολιτική, άμυνα & ευρύ φάσμα άλλων τομέων».

Νίκος Δένδιας και Ελίζαμπεθ Τρας είχαν εγκάρδια και παραγωγική συζήτηση με έμφαση στην ενίσχυση της ελληνοβρετανικής συνεργασίας στην ασφάλεια και στο εμπόριο, ενώ συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Κυπριακό και στα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, συνάντησε και τη Βρετανίδα υπουργό αρμόδια για θέματα Ευρωπαϊκής Γειτονίας και Αμερικής, Γουέντι Μόρτον, όπου συζήτησαν θέματα σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, επισημαίνεται σε ανάρτηση στο Twitter του υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιασμός ειδήσεων με το Γεώργιο Παπασημάκη

#γεωργιοςπαπασημακης #georgepapasimakis #μεγαληβρετανια