Φώτο: Georgia National Guard

Σχολιασμός ειδήσεων με το Γεώργιο Παπασημάκη – Έρχονται τα πρώτα 450 τεθωρακισμένα οχήματα M1117 – Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ – «Παραβιάζετε την υφαλοκρηπίδα μας, θα απαντήσουμε στο πεδίο» λέει η Τουρκία που απειλεί Ελλάδα και Κύπρο – Σε ελεύθερη πτώση η τουρκική οικονομία – Δένδιας: Η Ελλάδα επιστρέφει στη Λιβύη παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας – Ελληνική συνεισφορά για σταθερότητα και ανάπτυξη στην πολύπαθη Λιβύη – Μόνο η τουρκική σημαία είχε αναρτηθεί σε συνάντηση με τον ΟΗΕ στην Τρίπολη της Λιβύης – Επίθεση με οπλισμένα drones (UCAV) σε αμερικανική στρατιωτική βάση στη νοτιοανατολική Συρία.

Ανάλυση της επικαιρότητας από το Γεώργιο Παπασημάκη

Έπειτα από πολλές καθυστερήσεις, κυρίως λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας λόγω covid-19 το κλιμάκιο του ΓΕΣ μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου επισκέφθηκε τον χώρο φύλαξης μερικών οχημάτων Μ1117, σύμφωνα με το Χρήστο Μαζανίτη και το enikos.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκεί συμφωνήθηκε η δέσμευση 400ων οχημάτων, τα οποία είναι κατάλληλα για τον Ελληνικό Στρατό. Το «κατάλληλα», όπως μας εξηγούσε γνώστης της διαδικασίας, σημαίνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ορισμένα φέρουν και οπλισμό.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιασμός ειδήσεων με το Γεώργιο Παπασημάκη

#γεωργιοςπαπασημακης #georgepapasimakis #ειδησεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yenidüzen, οι προμηθευτές καυσίμων στην Κατεχόμενη Κύπρο σταμάτησαν τις πωλήσεις τους στα πρατήρια βενζίνης την Τετάρτη λόγω της απότομης αύξησης των συναλλαγματικών διαφορών που προκλήθηκαν από την υποτίμηση της τουρκικής λίρας.

Με τις χαοτικές ουρές στα πρατήρια έχουν ήδη εξαντληθεί τα αποθέματα σε πολλά πρατήρια, ενώ άλλα έχουν αρχίσει να περιορίζουν τις πωλήσεις, είπε ο Ερτάν Φιντάν, αντιπρόεδρος του τουρκοκυπριακού Συνδέσμου Πετρελαίου στην τουρκοκυπριακή Yenidüzen .

Το επίσημο νόμισμα της Κατεχόμενης Κύπρου, είναι η τουρκική λίρα, η οποία υποχώρησε την Τρίτη στο ιστορικό χαμηλό των 9,38 ανά δολάριο, αναφέρει το άρθρο.

Η οικονομία του Ψευδοκράτους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την Τουρκία, η οποία αντιμετώπισε αυξανόμενη χρηματοπιστωτική αναταραχή αφού η κεντρική τράπεζα της χώρας μείωσε το κόστος δανεισμού τον Σεπτέμβριο παρά την επιτάχυνση του πληθωρισμού στο 19,58%, το υψηλότερο στις μεγάλες αναδυόμενες αγορές, εκτός από την κρίση στην Αργεντινή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων. Απόσπασμα από ECHEDOROS-A.GR