
«Την ώρα που ο Ερντογάν μιλούσε με τον Πούτιν στο Σότσι οι Ρώσοι βομβάρδιζαν στο Ιντλιμπ σκοτώνοντας περίπου 200 τζιχαντιστές συμμάχους της Τουρκίας”, είπε ο Καθηγητής, τονίζοντας ότι “ο Ερντογάν βρίσκεται σε απόγνωση από τους 200 νεκρούς τζιχαντιστές και την Ελληνογαλλική συμφωνία”.
Τι είπε ο καθηγητής Μάζης στο ΚΟΝΤΡΑ
Προβλέπει “αλυσιδωτή αντίδραση θερμών επεισοδίων με την Τουρκία” ο Καθηγητής Ιωάννης Μάζης εφόσον ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “βλέπει το οικοδόμημά του να καταρρέει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος”.
Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στo Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.
Δείτε το βίντεο:
#ιωαννηςμαζης #μαζης #τουρκια