«Η συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας θα καταστήσει δυνατή την περαιτέρω συμβολή στην ευρωπαϊκή άμυνα και την ευρωατλαντική ασφάλεια», ανέφερε ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΠΕ-ΜΠΕ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα – Αντιδρά η κατοχική δύναμη.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ ΜΠΕ – IN.GR – ΣΚΑΙ

«Είναι μια στρατηγική εταιρική σχέση που ενισχύει τους δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας με πλήρη σεβασμό των δεσμεύσεων εντός της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κανείς δεν είπε ότι μια τέτοια στρατηγική εταιρική σχέση είναι ασυμβίβαστη με μια συμμαχία», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Στις 11.26 σήμερα, ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξαν πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους στα 29.000. Στη συνέχεια άλλο ζεύγος F-16, στις 11.27 πέταξαν ξανά πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους σε χαμηλότερο ύψος στα 11.000 πόδια σύμφωνα με το in.gr.

Τη διεξαγωγή του 63ου γύρου των Διερευνητικών Επαφών στην Άγκυρα, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Εξωτερικών την Παρασκευή.

Ο 63ος γύρος των διερευνητικών έρχεται στον απόηχο της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας και της έντονης αντίδρασης της Τουρκίας στη συμφωνία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.   

Δείτε το βίντεο:

Σχολιασμός ειδήσεων με το Γεώργιο Παπασημάκη

#γεωργιοςπαπασημακης #georgepapasimakis