Kατηγορίες
Διεθνή Ειδήσεις Ελλάδα Κύπρος Ορθοδοξία Τουρκία

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με τον Ερντογάν και τον ηγέτη του ψευδοκράτους στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη

Με Έρντογάν, Τσαβούσογλου και Τατάρ ο Ελπιδοφόρος στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Το μήνυμά του για την Χάλκη και τις θρησκευτικές ελευθερίες στην Τουρκία – Ο τουρκικός ουρανοξύστης απέναντι από τα γραφεία του ΟΗΕ ύψους 171 μέτρων και 36 ορόφων – Ένας όροφος έχει παραχωρηθεί και στο ψευδοκράτος
Στα εγκαίνια του λεγόμενου «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη παρουσία Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Το «Σπίτι της Τουρκίας» είναι ένας ουρανοξύστης στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στην 1η Λεωφόρο στο οποίο θα βρίσκεται η μόνιμη αντιπροσωπία της Τουρκίας στον ΟΗΕ αλλά και το τουρκικό προξενείο. Τα εγκαίνια έγιναν με κάθε επισημότητα από τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του, Εμινέ, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν από τουρκικής πλευράς και ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου αλλά και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ. Άλλοι καλεσμένοι ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου Βιόσα Οσμάνι-Σαντρίου και ο Λιθουανός πρόεδρος Γκιτάνας Ναουσέδα, καθώς και εκπρόσωποι ξένων αποστολών.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν, ωστόσο μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Διαβάστε περισσότερα>>


Ανακάλυψε περισσότερα από Ereunitiko

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αναρτήσεις στο email σας.

Γεώργιος Παπασημάκης's avatar

Από Γεώργιος Παπασημάκης

Ενημέρωση για Ελλάδα, Κύπρο, Απανταχού Ελληνισμό, Άμυνα και Εξωτερική Πολιτική.

Σχολιάστε