
Να ανακόψει την επιθετικότητα της Τουρκίας έναντι της Κύπρου, ζήτησε με επιστολή του από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζό Μπάιντεν ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιστολή έχει ήδη προωθηθεί στη Γερουσία και τις επόμενες μέρες θα επιδοθεί στον Λευκό Οίκο. Στην επιστολή, την οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπογράφουν αρκετοί σημαντικοί γερουσιαστές, αναφέρεται ότι η παράνομη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα, θα οξύνει περαιτέρω την ήδη απαράδεκτη κατάσταση.
Σε σχέση με τα Βαρώσια, τονίζεται ότι πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί η επιβολή νέων τετελεσμένων. Σε κάθε περίπτωση ο Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζει μεγάλες προκλήσεις στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου.
Δείτε το βίντεο: