Φώτο: PrimeministerGR – Twitter

Ακούστε, κ. Μητσοτάκη,

Κάνετε ό,τι μπορείτε, και ορθώς, για να αποφύγετε αναμέτρηση, σύγκρουση, πόλεμο με τη «φίλη γείτονα» Τουρκία. Την Κατακτήτρια «φίλη» της Κύπρου. Τη διεκδικήτρια «γείτονα» του Αιγαίου και της Θράκης. Αυτήν την κατευναστική πολιτική, ο Τούρκος την μεταφράζει πάγια ως ΑΔΥΝΑΜΙΑ… Με ένα πρόσφατο χαμόγελό του προς την Ευρώπη, ο Τούρκος αποτελείωσε τις περιβόητες ΚΥΡΩΣΕΙΣ, με τις οποίες τρεφόταν επικοινωνιακά ο Ελληνικός Λαός για χρόνια… Και αύριο που η Ουάσιγκτον θα θωπεύει την Τουρκία, για την επάνοδό της στις αγκάλες του ΝΑΤΟ, θα αρθούν και οι αμερικανικές κυρώσεις… Κυρώσεις οι οποίες απεφασίσθησαν όχι, βεβαίως, για τις Διεθνείς Παρανομίες του Τούρκου και για τις απειλές κατά της Ελλάδος και της Κύπρου. Κυρώσεις για την αγορά των ρωσικών S-400!..

κ. Πρωθυπουργέ,

Θα γνωρίζετε, ασφαλώς, ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός με Δημοψήφισμα το 2004 απέρριψε το Σχέδιο Ανάν. Το Σχέδιο Ανάν ήταν το κέλυφος των δύο Κρατών υπό την απάτη του τίτλου «Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία». Οι Τούρκοι (και τότε και σήμερα) όταν χρησιμοποιούν αυτόν το όρο εννοούν, το διακηρύττουν και δεν το κρύβουν, 2 Κράτη. Το ίδιο καθόριζαν το 1956, την εποχή των περιβόητων Στρατηγικών Εκθέσεων του Νιχάτ Ερίμ (πρέπει να τις μελετήσετε σε βάθος…). Τώρα λέγουν πιο καθαρά στο τραπέζι της Πενταμερούς, ότι θέλουν δύο Κράτη. Δεν είναι δύο Κράτη που θέλουν. Θέλουν ολόκληρη την Κύπρο. Όπως ακριβώς θέλουν το μισό Αιγαίο και τη Δυτική Θράκη. Θα τα πάρουν αν δεν υπάρχει ΔΥΝΑΜΗ αντίστασης πειστική. Και δύναμη για

επιβολή της ειρήνης, σημαίνει πλήρη ετοιμασία και ετοιμότητα για νικηφόρο αποτροπή πολέμου.

Ακούστε, κ. Μητσοτάκη,

Πρέπει όταν μιλάτε με την Τουρκία να μιλάτε με αξιόπιστη και αλάνθαστη αξιολόγηση τού ποιος είναι ο συνομιλητής σας. Και ποιες οι δυνατότητές του. Δυστυχώς, ούτε παλαιότερα ο πατέρας σας, ούτε σήμερα εσείς αντιληφθήκατε τους Επεκτατικούς Σχεδιασμούς της Τουρκίας. Η διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ο στόχος της Τουρκίας στην Κύπρο. Η κατάληψη του μισού τουλάχιστον Αιγαίου είναι ο στόχος της Τουρκίας στην Ελλάδα. Και δεν τελειώνει με αυτούς τους στόχους… Η μόνη αποτρεπτική δυνατότης είναι η Στρατιωτική αποτελεσματική Δύναμη.

Διαβάστε περισότερα στην πηγή>>